Dora The Explorer - Чаено парти в Страната на чудесата -

Dora The Explorer - Чаено парти в Страната на чудесата
Автор:
Обем: 32 стр.
Формат в мм.: 160х230
Издател: ИК "Колибри"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-09-26
Нашата цена: 3.96 лв
 

Време е да избереш любимото си четиво! Тази книжка е чудесна за теб! За какво се разказва в ЧАЕНО ПАРТИ В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА? За приключенията на Дора в Страната на чудесата!

Докато малката изследователка чете на глас, котенцата скачат във вълшебното огледало и подгонват едно зайче. Дора и Ботичко тръгват да ги търсят. Опитват се да слязат в заешката дупка, но се оказва, че е тясна за тях... Тогава се обръщат за помощ към Картата. Вижте как ще им помогне Лудия шапкар!

Пълноцветна книжка с интересни герои и невероятно „вкусен” финал!

1-во ниво: Започваме да четем
- Прости истории
- По-богат речник
- По-дълги изречения

Проектът на MTV и канал „Никелодеон“ взриви всички очаквания за популярността на Дора, сдоби се с шест номинации и една награда „Еми“, а днес култовата анимационна героиня и нейните приятели владеят въображението на дечица от 3 до 9-годишна възраст по всички краища на света. Книжките за будното момиченце са богато илюстрирани и преливат от забавни случки и интересни факти, които превръщат четенето във вълнуващо преживяване. Лъскавите стикери и картинки за изрязване ангажират вниманието на малчуганите, поощряват активността им и развиват творческия им усет.