Феноменът. Книга 2 от трилогия Легендата - Мари Лу

Феноменът. Книга 2 от трилогия Легендата
Автор: Мари Лу
Обем: 336 стр.
Формат в мм.: 130х210
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-10-02
Нашата цена: 13.95 лв
 

Книгата не е в наличност
Най-издирваният престъпник в страната Дей и феноменът Джун успяват да избягат от Лос Анджелис. Но когато пристигат в Лас Вегас се случва немислимото: Електор Примо умира. Неочакваната смърт на ръководителя оставя Републиката в ръцете на сина му, младия и неопитен Андън. Колониите и бунтовническата група Патриотите се опитват да се възползват от нестабилното положение на Републиката, за да я превземат. Дей и Джун намират убежище при Патриотите, които им обещават помощ и закрила. Но при едно условие: да убият новоизбрания Електор.
Това е единственият им шанс да останат живи и да спасят по-малкия брат на Дей, Идън. Както и възможност да обединят народа и да му дадат право на глас. Постепенно обаче Джун осъзнава, че новият електор няма нищо общо с жестокия си баща. Ами ако Електорът олицетворява новото начало, от което Републиката така отачаяно се нуждае? Ако революцията доведе единствено до загуба, гняв, ненужно пролята кръв и смърт? Ако Патриотите допускат огромна грешка?
Джун и Дей започват да се съмняват в мотивите на бунтовниците. Превърналото се в легенда момче и феноменът на Републиката решават да вземат нещата в свои ръце. Преди неволно да са се превърнали в пионки в най-ужасяващата политическа игра. Преди да е станало прекалено късно.