Винаги шик - Тиш Джет

Винаги шик
Автор: Тиш Джет
Обем: 224 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-11-14
Нашата цена: 12.14 лв
 

Книгата не е в наличност
Какво от това, че километражът отдавна е минал четиресетте? Çest la vie! Никакво примирение, просто продължаваме напред. Все по-привлекателни, все по-шик!

Катрин Деньов, Инес дьо ла Фресанж, Кристин Лагард – французойки на определена възраст, жени с неповторима грация и стил. Коя не би искала да узнае тайната на красотата им?

Ето ги и добрите новини. Американската модна журналистика и блогърка Тиш Джет, която от двайсет и пет години живее във Франция, разполага с ключа към разрешаването на загадката. Нейната книга „Винаги шик“ ще ви разкрие кои са тайните, които превръщат французойката във фатална жена.

Най-подробно са разгледани изпитаните трикове и съветите на une femme d un certain age, които са напълно приложими и в нашите условия. Ще получите подробни напътствия за дневния и нощния си режим, съвети за здравословно хранене и спорт, идеи за съставянето на съвършения гардероб.

Но не само външността има значение; французойките покоряват и с интелект. Те се усъвършенстват и трупат знания през целия си живот, така че винаги да блеснат в разговор.

И какво от това, че километражът отдавна е минал четиресетте? Çest la vie! Никакво примирение, просто продължаваме напред. Все по-привлекателни, все по-шик!