Смартфони и таблети. Android за нашите родители - Денис Колисниченко

Смартфони и таблети. Android за нашите родители
Автор: Денис Колисниченко
Обем: 158 стр.
Формат в мм.: 160х235
Издател: ИК "Асеневци"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-12-06
Нашата цена: 12.60 лв
 

Тази книга е отличен самоучител за тези от вас, които не са имали смартфон или таблет, работещ под управлението на операционна система Android™ .
Първата част на книгата е вашата основа. След като я прочетете, ще се превърнете ако не в най-добрия, то поне в опитен потребител на Android.
Втората част е посветена на общуването в интернет и не само на него. Ще научите как да създадете контакт, как да осъществите видеовръзка в Skype™ и как да изпратите фотографии от вашата почивка на близки и приятели. Разгледани са и браузърът, програмите за работа с електронна поща, както и програми за по-лесно използване на социалните мрежи.
Третата част е посветена на развлеченията. В нея се разглеждат програми за възпроизвеждане на музика и видео, както и за редактиране на фотографии.
Четвъртата част ще ви помогне да решите специални задачи. В нея ще научите много интересни неща, като например как да шифрирате файловете или да поставите парола за стартиране на някакво приложение.

Денис Николаевич Колисниченко е водещ автор в областта на програмирането и информационните технологии. Написал е многобройни статии и повече от 30 книги на компютърна тематика, в това число книги за PHP, MySQL, различни Linux дистрибуции (FreeBSD, Fedora, Ubuntu, openSUSE, Mandriva), Windows, интернет, Joomla!, Slaed, PHP-Nuke, Drupal и др.