Пиратски пъзели! Поредица Спондж Боб Квадратни гащи -

Пиратски пъзели! Поредица Спондж Боб Квадратни гащи
Автор:
Обем: 40 стр.
Формат в мм.: 280х400
Издател: ИК "Колибри"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-02-15
Нашата цена: 7.04 лв
 

Книгата не е в наличност
Гигантски пъзели, лабиринти и други изненади! Над 100 стикера!

Присъединете се към Спондж Боб, Патрик и техните подводни приятели в тази гигантска книжка за оцветяване, богата на изненади! Порестият добродушко не само ще излезе в открито море, но ще стане капитан на пиратски кораб и дори ще се срещне с Летящия холандец! Раздвижете фантазията, ползвайте изображенията като ориентир и нарисувайте пиратски костюми за Спондж Боб и Патрик. Бъдете нащрек за Сепия и Планктон!

Дечицата на възраст от 3 до 7 години ще се зарадват на вградената дръжка, която позволява да носят приключенията навсякъде със себе си.

„Спондж Боб Квадратни гащи“ е американски анимационен сериал, създаден от морския биолог и аниматор Стивън Хилънбърг. Филмчетата разказват смешни и чудати истории за едноименния герой и приятелите му, които живеят в подводния град Бикини Ботъм. Сценариите са дело на екип от професионалисти: Стивън Хилънбърг, М-р Лорънс, Пол Тибит, Дан Повънмир, Дерек Драймън и Стивън Банкс. Първото филмче от поредицата е излъчено на 1 май 1999 година. По анимирането и производството на един епизод работят съвместно около 50 души.

С годините популярността на поредицата й отрежда привилегировани позиции в медиите и броят на лицензионните договори започва да расте главоломно. Сериалът има най-висок рейтинг от всички поредици, излъчвани по Никелодеон. От финансова гледна точка Спондж Боб Квадратни гащи е най-успешният проект на MTV Networks. От франчайзинг са генерирани 8 милиарда щатски долара приход за Никелодеон.

Любопитно! Спондж Боб в началото се е казвал Спондж Бой (момчето Спондж), а поредицата щяла да носи името SpongeBoy Ahoy! (Спондж Бой, привет!), но после променят името и днес Спондж Боб Квадратни гащи (SpongeBob SquarePants) е запазена марка.

Награди: Сериалът е носител на най-различни награди, включително 6 награди Ани, 8 награди Златна ролка, 2 награди Еми, 12 награди „Избор на децата” (Kids Choice Awards) и 2 две детски награди BAFTА.

Съдържанието на книжките от поредицата за Спондж Боб Квадратни гащи следва съдържанието на филмчетата. Проектът на MTV и техния специализиран канал Никелодеон, които стоят и зад знаменитата серия за Дора Изследователката, е сред най-гледаните и обсъждани детски поредици през последните години. Историите са изключително смешни, забавни и поучителни и са подходящи за деца на възраст от 3 до 10 години.