Убийството на Пепеляшка - Мери Хигинс Кларк, Алафеър Бърк

Убийството на Пепеляшка
Автор: Мери Хигинс Кларк, Алафеър Бърк
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-03-13
Нашата цена: 12.14 лв
 

Книгата не е в наличност
Телевизионната продуцентка Лори Моран е доволна - пилотната серия на риалити шоуто й „Под съмнение” жъне огромен успех. Предаването се рови около неразгадани убийства и Лори попада на подходящ материал за следващия епизод. Случаят е известен като „Убийството на Пепеляшка”. Сузан Демпси, красива и многообещаваща студентка в УКЛА, е намерена мъртва. Смъртта й повдига много въпроси. Защо колата й е на километри от тялото? Стигнала ли е въобще до прослушването, уговорено в дома на обещаващ режисьор? Какво я свързва с професора й по компютърни науки – находчивият й ум или нещо друго? Защо Сузан е с една обувка, когато я откриват мъртва?

Лори знае, че с помощта на адвокат Алекс Бъкли, водещ на „Под съмнение”, предаването ще постигне огромен рейтинг, особено след като сред заподозрените има представители на холивудския елит и милиардери от сферата на високите технологии. Напрежението и драмата, съпътствали престъплението, стоят страхотно на малкия екран, но ще бъде ли разгадано „Убийството на Пепеляшка”?

Мери Хигинс Кларк си партнира с авторката на бестселъри Алафеър Бърк в нова поредица за телевизионно разследване на неразгадани убийства.