Позитивната интелигентност - Ширзад Шамин

Позитивната интелигентност
Автор: Ширзад Шамин
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-03-27
Нашата цена: 13.76 лв
 

Книгата не е в наличност
Защо само 20% от екипите и хората успяват да използват пълния си потенциал?Как бихте могли да оползотворите вашия?

Позитивната интелигентност е проникновена книга, която открива негативните ни вътрешни мисли (саботьорите), които подкопават самоувереността ни и ни пречат да използваме пълния си потенциал. Шамин описва по ясен и практичен начин действията, с чиято помощ можем да заглушим тези мисли и ни позволява да се вслушаме в мъдреца вътре в нас. Великолепна книга за всеки, който търси начини да подобри вътрешната си удовлетвореност, ефективността в междуличностните отношения и представянето на работното място.

Дейвид Л. Брадфорд, лектор в Станфорд

Позитивната интелигентност е забележителна нова теория и практика, която измерва и увеличава процента на времето, през което умът ви действа като ваш приятел, а не като враг.

Изключителните нови средства и техники, описани в книгата, съчетават най-доброто от неврологията, позитивната психология, организационната теория и тренинга. Те са усъвършенствани през годините на обучение на изпълнителни директори и техните екипи, така че да са подходящи за натоварения ви начин на живот. За някои не са необходими повече от 10 секунди, за да получат желания резултат.