Уязвим. Книга 2 от Контурите на сърцето - Тамара Уебър

Уязвим. Книга 2 от Контурите на сърцето
Автор: Тамара Уебър
Обем: 368 стр.
Формат в мм.: 130х210
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-03-22
Нашата цена: 14.95 лв
 

Книгата не е в наличност
Животът на Ландън се дели на две половини: преди и след.

Преди – когато се е наслаждавал на семейно щастие и е изпитвал първите любовни трепети. Когато е смятал, че животът е хубав, а бъдещето – многообещаващо. Преди да стане свидетел на жестокото изнасилване и убийство на майка му, докато баща му е в командировка. След преживения ужас Ландън вече не е същият. Пиърсингът на устната и множеството татуировки по тялото му са доброволно издигната бариера, която държи останалите настрани. Ландън се отчуждава от приятелите си и се впуска в безразборни връзки. Злоупотребява с наркотици и алкохол. От порочния кръг го измъква семейният приятел Чарлз Хелър.

Осем години по-късно Ландън променя името си на Лукас и започва работа като стажант-преподавател. Останал без мечти и стремежи, той иска единствено да загърби миналото. Докато не се появява Джаки.

Пожелава я в мига, в който я вижда, и е готов на всичко, за да я има. Изоставена от приятеля си, Джаки не устоява на чара на лошото момче. Лукас й помага да се освободи от задръжките си и да се превърне в господарка на собственото си тяло. За да останат заедно обаче, той трябва да й разкрие колко уязвим е всъщност...