Предсказателна астрология - Крис Брант Риске

Предсказателна астрология
Автор: Крис Брант Риске
Обем: 384 стр.
Формат в мм.: 170х240
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-04-13
Нашата цена: 20.93 лв
 

Книгата не е в наличност
Предсказателната астрология ни разкрива възможното бъдеще, свързано с изборите, които все още можем да направим. Когато знаете как да откриете и изберете точния момент и какво би могло да ви донесе бъдещето, вие сте по-добре подготвени да се възползвате от хубавите възможности в живота и да намалите до минимум предизвикателствата пред вас. Ако се съобразявате с посланията от вашата астрологична карта, можете по-пълноценно да живеете своя живот и да разгърнете неговия потенциал.
Тази книга представлява цялостно ръководство по предсказателна астрология, написана на достъпен и лесен за разбиране език. Стъпка по стъпка авторката представя ясни обяснения и инструкции за работа с всяка една от важните предсказателни техники, включващи дирекции на слънчевата дъга, прогресии, транзити, лунни цикли и завръщания на планети. Освен това тя дава общо въведение в хорарната астрология – методът, използван, за да получите отговори на точно определени въпроси.
Научете се как да разчитате всички елементи на предсказателните хороскопи и да определяте точно кога на хоризонта ще се появят промени в кариерата, взаимоотношенията, финансите и други важни области от живота. Успехът се крие в това да познавате правилата и да ги прилагате в точния момент, който се открива във вашата астрологична карта.

Крис Брант Риске е изпълнителен директор на Американската федерация на астролозите и член на Националния съвет за геокосмически изследвания. Крис специализира в астрометеорологията и предсказателната астрология. Тя е лектор на различни астрологични конференции и автор на много астрологични публикации.