Храмът на боговете - Анди Макдермът

Храмът на боговете
Автор: Анди Макдермът
Обем: 452 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Ибис"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-05-16
Нашата цена: 14.47 лв
 

Книгата не е в наличност
Тайна организация издирва древен предмет – ключ към миналото на човечеството, който може да изиграе решаваща роля за неговото бъдеще.

Светът на археоложката Нина Уайлд се разпада. Съпругът й, бившият командос Еди Чейс, е преследван от закона заради обвинение в убийство, което не е извършил.

Нина се опитва да открие трите статуетки – реликви, останали от изгубената цивилизация на Атлантида – откраднати й точно преди Еди да изчезне.

Еди Чейс обикаля земното кълбо в търсене на мъжа, отговорен за настоящото му положение на беглец. Мистериозен благодетел обещава да му осигури необходимата информация, но цената е висока – трябва да се изправи в директен сблъсък със съпругата си.

Когато Нина научава, че японски магнат е купил статуетките на черния пазар, мигновено отпътува за Токио, за да се срещне с него, без да знае, че Еди също е тръгнал натам.

Срещата им отприщва поредица от събития, които заплашват да доведат до опустошителни последици за света. Двамата се впускат в опасно приключение, а на карта е заложено бъдещето на човечеството…