Отвъдният живот на Били Фингърс - Ани Кейгън

Отвъдният живот на Били Фингърс
Автор: Ани Кейгън
Обем: 192 стр.
Формат в мм.: 130x200
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-06-25
Нашата цена: 12.95 лв
 

Книгата не е в наличност
За книгата

Когато брат й Били внезапно умира, Ани е съкрушена. Тя се затваря в себе си и

изпада в депресия, докато един ден не чува гласа на брат си. Така започва този необикновен диалог. В началото Ани си мисли, че има халюцинации или полудява, докато не получава многобройни доказателства за истинността на преживяването си.

Били е един от така наречените „пътници между световете“, известни още на

древните гърци. Ролята им е да са посредници или вестоносци между царството на живите и царството на мъртвите. Задачата на Били е да предаде информация на Ани, а чрез книгата – на голям кръг хора, за това какво се случва след смъртта.

Промени гледната си точка за книгата и ела на това пътешествие с мен. Защото, ако успееш да се изплъзнеш от ограниченията на твоя ум и заживееш в измерението на моето блаженство, ако можеш да изтанцуваш този танц с мен, ще преживееш нещо, което едва ли някога си си представяла. Били

В книгата се говори за необятната и всеизпълваща Божествена любов, която е първата и най-съществена характеристика на отвъдния свят, в който не важат линеарните закони на времето и пространството. Душата може да пътува между отделни светове и вселени, да възприема времето по съвсем различен начин, да интегрира наученото и да си спомни своята истинска, божествена същност.

В отвъдното душите могат да надзърнат в „Книгата на живота си“ и като в холограма да видят всеки един миг от него, последствията от всеки избор, който са направили, както и отражението му върху всички околни. Още по-интересно е да проследят какъв би бил животът им, ако бяха направили други избори, ако бяха поели по различни пътища. Едно е сигурно: няма грешни избори, а само научени уроци. Душата е вечна, тя само трупа опитност и израства.

За автора

След като в продължение на десет години пише и изпълнява песни, Ани Кейгън става доктор по хиропрактика и открива частна практика в Горен Ист Енд, Манхатън.

Привлечена от източните духовни традиции, Ани изучава йога и практикува интензивна медитация. Следвайки вътрешния си глас, тя изоставя кариерата си на доктор и забързания градски живот и се заселва в Източен Лонг Айланд, в малка уединена къща край брега. Ани се връща към музиката и започва да посещава курс по творческо писане. Докато пише първия си роман, нейният брат Били загива в катастрофа. Книгата й „Отвъдният живот на Били Фингърс“ описва неочакваното и за нея общуване с покойния й брат и дава любопитно описание на отвъдния свят. Тя е едно свидетелство за съществуването на други светове и за безсмъртието на душата.