Силата на палавото коте - Кара Кинг

Силата на палавото коте
Автор: Кара Кинг
Обем: 232 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "AMG Publishing"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-07-17
Нашата цена: 10.28 лв
 

Книгата не е в наличност
Тази книга ще промени коренно живота ви, защото ще ви покаже как да си върнете силата в любовния си живот и отношенията си с мъжете, като използвате вродените си женски дарби. След като промените възприятията си и овладеете 12-те сили, вие ще се чувствате различно, все едно сте напълно нова жена. Без усилия ще прекъснете порочния цикъл от лоши връзки. Ще откриете мъжа на мечтите си, той ще се влюби във вас и да ви даде всичко, което винаги сте искали.

Всяка жена носи в себе си потенциал да постигне това щастие. Няма значение дали е пълна, ниска, слаба или стеснителна. Може да сте на 18 и да сте неомъжена, или да сте на 45 и да сте се развеждали три пъти.

Каквато и да сте и през каквото и да преминавате, вие може да промените отношенията си с мъжете. Убедена съм, защото съм виждала множество жени, които са постигнали на пръв поглед невъзможното. Вие също сте ги виждали.

Сигурно сте се чудили какво прави една нищо и никаква жена с красив, представителен мъж. Или имате позната, за която знаете, че е абсолютна “кучка”, но мъжът є є е опора за всичко в живота. Има много жени, чиито мъже им купуват подаръци и се отнасят с тях като с принцеси.

Чудите се как го правят ли? Мога да ви кажа, че тези дами не случайно се радват на такова щастие. Те умишлено манипулират мъжкото мислене чрез прости техники, които всички жени може да приложат, ако искат. Наричам тези техники “сили”, защото ни позволяват да придобием голяма власт над мъжете.

Всичко, което трябва да знаем, е какви са тези сили и как да ги използваме. Точно на това ще ви научи моята книга. За съжаление, много жени изживяват дните си, без да достигнат до правилната информация. Вместо това те се носят по течението и накрая все някой ги наранява.

Някои от нас си падат толкова много по един човек, че му позволяват постоянно да ги наранява. Други уж си вземат поука, но само за да преминат към следващия мъж, който пак ще ги нарани – по различен начин. Това се повтаря отново и отново, докато накрая не ни писне и не решим, че всички мъже са гадняри, използвачи, лъжци и неверници.

Не всички мъже са гадини, повярвайте ми. Честно, има прекрасни мъже и колкото и невероятно да ви се струва, не е трудно да ги откриете. Старата поговорка “Трудно е да намериш свестен мъж” е вярна, но не съвсем. Защото свестните мъже не се намират, а се създават.