Опознай света. Общообразователно помагало за 1 клас. National Geographic -

Опознай света. Общообразователно помагало за 1 клас. National Geographic
Автор:
Обем: 0 стр.
Формат в мм.: 210х290
Издател: ИК "Анубис, Булвест"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-08-26
Нашата цена: 10.83 лв
 

Книгата не е в наличност
Готов ли си за нови приключения? В комплекта ще откриеш:

4 учебни книжки

безплатно табло

много знания и забава

Учебният комплект обхваща четири интересни теми, всяка от които е разработена в отделна книжка. Предлаганият материал допълва и надгражда знанията на учениците по български език, математика, роден край и домашен бит и техника, придобити в 1. клас.

Кратките текстове са подходящи за деца, които все още усъвършенстват уменията си за четене, а забавните междупредметни задачи са отлично средство за обучение. Те са истинско предизвикателство, чрез което децата затвърждават, обогатяват и издигат на по-високо ниво своите знания. Удивителните снимки и илюстрации във всяка книжка и включеното в комплекта безплатно табло будят детското любопитство и въображение, формират представа за света около тях.

Комплектът "Опознай света" предава своята мисия за опазване на природата, за здравословен начин на живот, за социална отговорност и за опазване на културните ценности, подпомагайки работата на учителя и доставяйки много забавления на децата. Той е съвместен проект на "National Geographic Learning", издателство "Анубис" и издателство "Булвест 2000".

Комплектът "Опознай света" за 1. клас се състои от:

образователна книжка "Нашата природа";

образователна книжка "България е моят дом";

образователна книжка "Застрашени животни";

образователна книжка "Живея здравословно";

двустранно табло за 1. клас със световна карта на животните от едната страна и карта на животните и растенията в България от другата;

удобна папка за съхранение.

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2015/2016 г.