И какво? Ще ставаш джедай? Книга 2 от Star Wars: Нова надежда - Адам Гидуиц

И какво? Ще ставаш джедай? Книга 2 от Star Wars: Нова надежда
Автор: Адам Гидуиц
Обем: 304 стр.
Формат в мм.: 130х190
Издател: ИК "Егмонт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-10-30
Нашата цена: 13.56 лв
 

Книгата не е в наличност
И какво? Ще ставаш джедай?

Изглежда готино. Можеш да местиш неща с ума си. Да контролираш хора с мислите си. О, и лазерните мечове. Да, те са страхотни. Но не всичко е контрол на съзнанието и светлинни оръжия. Да бъдеш джедай изисква усилен труд. Освен това има и злодеи. Много злодеи. Които искат да те убият.

Все още ли искаш да бъдеш джедай?

В навечерието на кинопремиерата на Междузвездни войни: Епизод 7 – Силата се пробужда, Disney Lucasfilm Press предлага на новото поколение читатели обновена поредица романи – адаптации по най-обичаната научнофантастична филмова поредица за всички времена!

Тази книга разказва историята на един от най-великите джедаи, живели някога. Освен това е и преразказ на класическия филм „Империята отвръща на удара“. Но е и нещо повече. Тя те учи как да се превърнеш в джедай. Може би не изпитваш нужда да се научиш да левитираш, или пък да можеш да усещаш околностите си със затворени очи. Може би не искаш и да чуеш история за лазерни мечове, снежни чудовища убийци и космически кораби. Но пък може и да искаш да чуеш такава история. И може би, само може би, наистина ти се ще да научиш как да бъдеш джедай. Е, в такъв случай това е книгата за теб. Изборът, млади приятелю, е в твоите ръце. Буквално.