Е на куб - Пам Граут

Е на куб
Автор: Пам Граут
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "СофтПрес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-11-21
Нашата цена: 9.09 лв
 

Книгата не е в наличност
С феноменалния си световен хит "Е на квадрат" Пам Граут показа, че мислите ни създават нашата вселена, а доказателството за това са хилядите писма от възторжени читатели, които горещо благодарят и споделят невероятните си истории.

Сега успешната авторка ни представя "Е на куб" - равностойно по своята удивителност продължение, чрез което ни извежда на следващото ниво на познанието в областта на квантовото поле. Книгата предлага още девет експеримента (и един невероятен допълнителен десети), които доказват, че: приветстването на всяка случка в живота ви с радост (дори глобата за неправилно паркиране) е път към щастието; употребата на конкретни думи има силата да промени за добро или за лошо настоящето и бъдещето ви; печалбарството и страхът от недоимък водят до страдание и бедност; независимо колко стени издигаме и колко сериозно се проваляме, животът винаги си е там и ни чака с широко разтворени ръце. Време е да изоставим старите мисловни конструкти и да се предадем на онази вселюбяща, всемогъща енергийна сила, която е по-голяма, по-смела, по-ярка и, да, по-странна от всичко, което сме виждали досега.

Пам Граут е автор на 17 книги, три пиеси, телевизионен сериал и три приложения за iPhone. Тя пише за списание "People", "CNNgo", "The Huffington Post" и в блога си за пътешествия.