Нови пробни изпити по Български език и литература за подготовка за външно оценяване и кандидатстване след 7. клас -

Нови пробни изпити по Български език и литература за подготовка за външно оценяване и кандидатстване след 7. клас
Автор:
Обем: 128 стр.
Формат в мм.: 200х270
Издател: ИК "Регалия 6"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-12-16
Нашата цена: 7.28 лв
 

Книгата не е в наличност
Книгата съдържа 13 теми - нови варианти на пробни изпити по български език и литература, разработени от екипа на Учебен център "Регалия" в процеса на подготовката на ученици за национално външно оценяване и кандидатстване след 7. клас.

Всяка тема включва 25 задачи и текст за създаване на преразказ с определена дидактическа задача. Темите са съобразени с модела и примерните задачи, зададени от МОН в началото на учебната година.

Разпределението на темите по месеци: януари и февруари по една тема, март - три теми, април и май - по четири теми, е съобразено с изучения учебен материал.

Дадени са верните отговори на задачите и начинът на оценяване, което прави книгата особено полезна за самостоятелна работа и я превръща в необходимо помагало за допълване и актуализиране на знанията по български език и литература.

Книгата ще бъде полезна на учениците, родителите и учителите и ще помогне за отличното представяне на седмокласниците на изпита за национално външно оценяване по български език и литература и кандидатстване след 7. клас.