Тъмна дарба. Книга 1 - Александра Бракен

Тъмна дарба. Книга 1
Автор: Александра Бракен
Обем: 472 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Егмонт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-01-16
Нашата цена: 13.56 лв
 

Книгата не е в наличност
Когато Руби се буди на десетия си рожден ден, нещо в нея е различно. Нещо достатъчно притеснително, че да подтикне родителите й да я заключат в гаража и да повикат полицията. Нещо, което я изпраща в Търмънд, брутален правителствен „рехабилитационен лагер“. В действителност Руби успява да преживее мистериозното заболяване, което погубва повечето деца в Америка. Но тя и останалите като нея оцеляват, като се сдобиват с нещо много плашещо – умения, които не могат да контролират.

Вече на шестнайсет, Руби е една от опасните.

Да покажеш истинската си същност може ти коства живота...

„Тъмна дарба” ще ви увлече в неустоимо и изпълнено с екшън пътешествие из сътворен с много въображение бъдещ свят.

***

Александра Бракен е родена в пустинята на Аризона, където прекарва цялото си детство, чакайки някой да ѝ даде лазерен меч и да я изпрати да спасява Галактиката. Завършила е английски и история в колежа „Уилям и Мери“, обожава „Междузвездни войни“, класическия рок и джентълмените от 18-и век. Пише за тийнейджъри с телекинетични способности и магьосници с рошави коси. Когато е будна в 4 ч. сутринта, можете да я откриете да тича из Ню Йорк.

Авторката вече е добре позната у нас с „Принцесата, разбойникът и фермерското момче”, нов прочит на „Междузвездни войни: Нова надежда”. С „Тъмна дарба” тя ще увлече българските читатели на неустоимо и изпълнено с екшън пътешествие из сътворения с много въображение от нея бъдещ свят. Бестселър на New York Times, правата за екранизацията на романа са закупени от Twentieth Century FOX.