Щом аз мога и ти можеш - Бойко Манев

Щом аз мога и ти можеш
Автор: Бойко Манев
Обем: 216 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-01-26
Нашата цена: 11.18 лв
 

Книгата не е в наличност
Книгата „Щом аз мога и ти можеш!“ е предназначена за всички, които са осъзнали колко е важно да бъдеш ПОЗИТИВЕН, колко необходима е правилната СЕБЕОЦЕНКА и колко полезно е да се ЕКСПЕРИМЕНТИРА.

Амбицията на автора е помогне на тези, които искат да го последват, да постигнат крайната си цел – финансова независимост. Той споделя примери, дава съвети, предлага насоки въз основа на личния си опит, като отчита погрешните си практически стъпки или нагласи.

В тази книга младият човек ще открие много прилики със своята съдба, от една страна, както и много различия, от друга, но и много напътствия, които биха му помогнали да успее в областта, в която се развива.

Всеки има нужда от увереност, която да му помага в живота. Всеки се стреми да открие „съвършенството“ и „скритата тайна”, която носи, но не всеки може да открие пътя, по който да тръгне.

ВСИЧКО ЗАВИСИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ТЕБ!

Тази книга има функцията и на имиджмейкър – тя предлага стандартите и моделите за подражание и е коректив на погрешно зададени практики през годините.

За автора е важно да сподели не само съвети и практики, които да очертават ролевия модел, който да се следва, НО и такива, които са неуспешни и трябва да се избягват. Понякога това помога дори повече. Просто защото моделът директно се разпознава като обречен на провал. Разсъжденията, анализите и препоръките са групирани в няколко основни теми, които да стимулират читателя:

 Да бъде отворен към новото – винаги и навсякъде

 Да се обучава – винаги и когато това е възможно

 Да рискува – тогава, когато счита това за необходимо

 Да бъде активен – в мислите и в действията

 Да бъде позитивен – винаги, дори когато това му се струва трудно постижимо и невъзможно

 Да не се подценява – човек трябва да има положителна самооценка за себе си

 Да анализира – всяка трудност е предизвикателство и ако правилно бива анализирана, ще има правилни последействия.