Убежище в Париж - Корин Ганц

Убежище в Париж
Автор: Корин Ганц
Обем: 512 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Колибри"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-04-23
Нашата цена: 15.84 лв
 

Книгата не е в наличност
В сърцето на Париж, в стара аристократична къща с душа, съдбата събира три млади жени, прелетели океана, които бягат от тягостното си минало, за да преоткрият себе си, да срещнат любовта и да намерят своето достойно място в една невинаги уютна среда. С непринудения език на пъстрото ежедневие и с неподправена емоция авторката умело преплита техните истории – понякога забавни, друг път горчиви, но никога скучни и неизменно пораждащи симпатия и разбиране.

Тънкият френски хумор, духът на Париж с неговото обилие от кипяща жизненост, дарбата на французите да се отдават на кулинарните изкушения и на радостта от живота са благодатно убежище, способно да възвърне самочувствието и душевната хармония на разноликото женско трио. Ала онова, което най-вече спасява от стаени кошмари и потискащо обкръжение, е приятелството, обичта, съпричастието и топлотата – явления, не толкова чести в съвременния свят, за да пропуснем възможността да ги съпреживеем с героините на Корин Ганц.

Корин Ганц е родена във Франция, където прекарва първите двайсет години от живота си. Учи съвременни изкуства в Сорбоната, работи в областта на маркетинга и рекламата в Париж, Сан Франсиско и Лос Анджелис. Автор е на популярния блог Hidden in France, в който с искрящо чувство за хумор, нейна запазена марка, коментира взаимоотношения, ястия, обзавеждане и всичко типично френско. Живее близо до Лос Анджелис със съпруга си и двамата им синове.

„Убежище в Париж“ е дебютният й роман, преведен на множество езици и оценен от читателите навред.