Ситуация след ситуация - Тео Чепилов

Ситуация след ситуация
Автор: Тео Чепилов
Обем: 168 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Колибри"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-05-05
Нашата цена: 11.44 лв
 

Книгата не е в наличност
„Ситуация след ситуация“ не е нещо, което просто съм написал – това е книга, която съм преживял. Голяма част от случките са лични истории – мои и на приятели.“ (Тео Чепилов)

Истории за задимените заведения, за наркотиците, примесени с музика и погълнати с алкохол, за безразборния секс, безличните познанства, безкрайните брътвежи на безсмислени теми, за лутането, кръстопътищата и всичко останало, съпътстващо живеенето на висока скорост. Безкомпромисно директни, тези разкази са шокираща хроника на едно излъгано поколение, на което шумно и щедро бе обещано светло бъдеще, но получи сива и сурова реалност. Зад маската на самоиронията, хумора и оголения език крещи болката от изгубения живот.

ТЕО ЧЕПИЛОВ е сред авторите на легендарното списание „Eгоист“. Участва в създаването на едни от най-успешните български сериали като „Под прикритие“, „Стъклен дом“ и „Домашен арест“. Негов е текстът „Десетте вида софиянци“, събрал над половин милион четения в интернет. Работил е на още сто места и е написал множество публикувани и непубликувани страници. Сборникът с разкази „Ситуация след ситуация“ е първата му книга.