Непростено. Нова книга от поредицата Паднали ангели - Лорън Кейт

Непростено. Нова книга от поредицата Паднали ангели
Автор: Лорън Кейт
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Intense"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-05-24
Нашата цена: 13.65 лв
 

Книгата не е в наличност
Книгата, която почитателите на поредицата “ПАДНАЛИ АНГЕЛИ” чакаха: историята на Кам, мрачния черен ангел с поведение на лошо момче, когото читателите обожават.

Раят е да бъдеш с онзи, когото обичаш.
Ад е да бъдете държани разделени.
Къде ще попадне Кам?

Гимназията може да бъде истински ад.

Кам знае какво е да бъдеш преследван. Прекарал е в Ада повече време, отколкото се полага на един ангел. А най-новият му Ад е гимназията, където Лилит, момичето, което той не може да спре да обича, изтърпява наказание заради неговите престъпления.

Кам е сключил облог с Луцифер: разполага с петнайсет дни да убеди единственото момиче, което наистина означава нещо за него, да го обикне отново. Ако той успее, на Лилит ще бъде позволено да се върне обратно в света, и могат да изживеят живота си заедно. Но ако се провали… в Ада има специално място само за него.

Тик-так.

Разперете криле и плачете, докато приелият ролята на лошо момче тъмен ангел Кам най-сетне разкрива измъченото си сърце в новия епичен роман от поредицата “ПАДНАЛИ АНГЕЛИ”, “НЕПРОСТЕНО”.

“Кейт доставя удоволствие на почитателите си.. и поддържа напрежението достатъчно, за да кара читателите да прелистват жадно страниците”.

Kirkus Review

***

Лорън Кейт е авторката на превърналите се в международни бестселъри “ПАДНАЛИ АНГЕЛИ” и “СЪЛЗА”. Книгите й са преведени на повече от трийсет езика. Живее в Лос Анжелис.