Стоманена целувка - Джефри Дивър

Стоманена целувка
Автор: Джефри Дивър
Обем: 456 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-07-06
Нашата цена: 16.37 лв
 

Книгата не е в наличност
Гросмайсторът на криминалния жанр Джефри Дивър се завръща с нов трилър за Линкълн Райм!

Амелия Сакс е по петите на заподозрян за убийство в търговски център, пълен с хора. Точно тогава повреда в един от ескалаторите отнема живота на случаен свидетел. Сакс спира да помогне, а заподозреният се измъква.

Междувременно Линкълн Райм се е оттеглил от полицията, за да преподава. Въпреки това той се заема да докаже техническата неизправност на ескалатора в съдебното дело, заведено от вдовицата на жертвата.

Не след дълго Сакс и Райм откриват, че случаите, по които работят, са свързани… И че всъщност злополуката в търговския център не е инцидент, а първата атака от серия умишлени престъпления.

Двамата трябва да спрат един от най-трудните си опоненти до този момент – забележителен убиец, който използва уредите и предметите от ежедневието като смъртоносни оръжия. Методите му са находчиви, а той самият изключително изобретателен – което го превръща в един от най-интересните престъпници на Дивър!

Джефри Дивър е един от признатите майстори в криминалния жанр. „Стоманена целувка“ е 12-ият му роман с участието на брилянтния криминолог Линкълн Райм