Да изкушиш съдбата. Книга 2 от Макгрегър - Нора Робъртс

Да изкушиш съдбата. Книга 2 от Макгрегър
Автор: Нора Робъртс
Обем: 240 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-07-15
Нашата цена: 12.95 лв
 

Книгата не е в наличност
Даяна Блейд е ледена принцеса, но строгото възпитание се бори с буйната й индианска кръв. Тя никога не е имала истинско семейство и се е зарекла да не си усложнява живота. И тогава се появява Кейн Макгрегър.

За Кейн се говори, че е демон в съдебната зала... и в спалнята. Той копнее да разбие стената, издигната от Даяна, и да освободи страстната жена, която се крие зад нея.

Кейн й предлага партньорство – в бизнеса и за удоволствие. Но дали Даяна е готова да рискува всичко заради любовта?

Нора Робъртс е великолепен разказвач. Тази история притежава силата да ви разсмее и разплаче едновременно...

Великолепен роман! В него има всичко, което човек търси в една книга: романтика, забавление, драматизъм... Отлично постижение!

www.amazon.com

„Макгрегър“ се състои от девет основни романа и е една от най-известните ранни серии, излезли изпод перото на Нора Робъртс. Колоритните членове на семейство Макгрегър са много земни и живо описани и за читателите е лесно си представят, че те биха могли да са съвсем реално съществуващи.

Забавна, романтична и интригуваща, написаната в периода 1985-1999 г. поредица „Макгрегър“ е любима на поколения читатели. През 1985 г. Нора Робъртс ни запознава с властния Даниъл Дънкан Макгрегър и чрез него с децата и внуците му, докато той дърпа конците на романтичните им увлечения.