Пътят на Вълка: Пряка линия на продажби -

Пътят на Вълка: Пряка линия на продажби
Автор:
Обем: 280 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Locus"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-03-04
Нашата цена: 17.29 лв
 

Книгата не е в наличност
Джордан Белфърт – обезсмъртен от Леонардо Ди Каприо в хитовия филм „Вълка от Уолстрийт” – ни представя поетапна система за убеждаване и продажби, която доказано превръща всеки в знаменитост, помага му успешно да сключва сделки и да печели.

Белфърт разкрива стратегиите и тактиките си и осигурява на читателите достъп до магична система – същата, която е използвал, за да натрупа огромно богатство за себе си, клиентите си и екипите си по продажби. Сега тази революционна система може да достигне до цяло ново поколение читатели и да разкрие как всеки би могъл да се съвземе след унищожителни неуспехи, да овладее изкуството на убеждаването и да натрупа богатство. Всяка техника, всяка стратегия и всеки съвет са изпробвани и доказано работят в ситуациите от истинския живот.

Написана в неговия неподражаем стил, „Пътят на Вълка” разкрива тайната на това как да убедим някого да направи нещо и обучава читателите, независимо от възрастта, образованието или нивото им на умения, да се превърнат в майстори на продажбите, предприемачи и оратори, умеещи да преговарят и да сключват сделки.
“Умението на Джордан да обучава и мотивира хората е несравнимо. В рамките на един ден той обучи търговските служители на Amcom в „Системата на пряката линия”. Резултатите бяха невероятни. Продажбите се увеличиха с 26 % през следващия месец и оттогава продължават да се увеличават. Промените бяха едновременно незабавни и трайни, а чувството за екипна работа сред служителите ни от търговския отдел никога не е било по-силно. Няма друго обучение в сферата на продажбите на това ниво.”
Тони Грист, председател на борда на директорите на Amcom
“Посланието на Джордан не само мотивира и вдъхновява, но и осигурява инструменти, които дават възможност за постигането на успех. Окуражавам всеки да се запознае с Джордан Белфърт. Неговите стратегии за това как да се издигнете до върха са важни и задължителни за всеки!”
Брад Томсън, Century 21 Real Estate Center
“Джордан е един от най-очарователните и мотивиращи оратори в света днес. Онова, на което ни учи за продажбите със „Системата на пряката линия”, е на световно ниво. Ако искате да сте на върха във вашата игра, не го пропускайте!”
Крейг Скуджи, главен изпълнителен директор, Next DC
Онова, което казват за мен, е вярно.
Аз съм един от онези родени търговци, които могат да продадат лед на ескимос, петрол на арабин, свинско месо на равин или каквото друго се сетите.
Но всъщност кого го е грижа за това?
Имам предвид, че освен ако не искате да ме наемете да продавам някой от вашите продукти, то тогава способността ми да сключвам сделки не е от значение за вас.
Какъвто и да е случаят, това е моята дарба – способността да продавам всичко на всеки в колосални количества – и наистина не мога да кажа дали идва от Бог, или от природата. Това, което мога да кажа – и то с абсолютна сигурност, – е, че не съм единственият човек, роден с нея.
Има още неколцина други, които донякъде приличат на мен.
Причината само донякъде да приличат на мен е свързана с друга моя дарба, далеч по-рядка и по-ценна, която предлага огромни ползи за всеки. Включително и за вас.
Чудите се каква е тази удивителна дарба?
Съвсем просто е – това е способността ми да превърна всяко човешко същество, независимо от възраст, раса, убеждения, цвят на кожата, социалноикономически произход, образование и ниво на търговски умения, почти мигновено в умеещ да сключва сделки преговарящ от световна класа.
Знам, че това твърдение звучи самоуверено, но нека ви го кажа по следния начин: ако бях супергерой, то тогава суперсилата ми щеше да бъде да обучавам търговци и преговарящи и на тази планета да не съществува никой, който да прави това по-добре от мен…
Джордан Белфърт е консултант на над петдесет компании. Автор е на статии за буквално всички водещи световни издания, вкл. The New York Times, The Wall Street Journal, Los Angeles Times, The Times (London), Herald Tribune, Le Monde, Corriere della Sera, Forbes, BusinessWeek, Paris Match и Rolling Stone. Двата му автобиографични романа “Вълка от Уолстрийт” и “Залавянето на Вълка” са преведени на осемнайсет езика и са издадени в над четирийсет държави.