Ароматерапия и вибрационно лечение - Маргарет Ан Лембо

Ароматерапия и вибрационно лечение
Автор: Маргарет Ан Лембо
Обем: 408 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-03-08
Нашата цена: 20.02 лв
 

Тази книга представлява подробен справочник за етеричните масла и вибрационното лечение. С ясен стил и грациозност, тя ще ви преведе през историята, качествата, съответствията и много практически приложения на описаните етерични масла. Това изчерпателно ръководство включва подробна информация за шестдесет етерични масла, подредени по азбучен ред, и съответстващите им вибрационни лечебни инструменти.

Маргарет ще ви покаже как да постигнете физическа, духовна и емоционална стабилност с помощта на ароматните масла, цветните есенции на д-р Бах, есенциите от скъпоценни камъни, чакрите, Божествените помощници, зодиакалните знаци и планетите, цветовете, числата и животните на силата. За всяко етерично масло са дадени подходящи утвърждения, за да разберете как различните аромати могат да се комбинират със силата на намерението за създаване и поддържане на позитивна нагласа във вашия живот. Освен това в книгата са включени ароматерапевтични рецепти, които Маргарет е разработила за справяне с различни здравословни и житейски предизвикателства. Поотделно или в комбинации етеричните масла могат да се използват като помощници, които ще ви съдействат да останете фокусирани върху намерението си да повишите своето самоосъзнаване, да постигнете състояние на равновесие и благополучие и да предизвикате и затвърдите положителната промяна в своя живот.

Маргарет Ан Лембо е духовен съветник, Рейки майстор и практикуващ ароматерапевт. Тя е собственичка на Кристалната градина – духовен център и магазин за книги, кристали, масла и други. Повече от 25 години Маргарет провежда семинари за духовно развитие, кристалотерапия, ароматерапия, цветолечение и хармонизиране на чакрите.