Много гладната гъсеница - Ерик Карл

Много гладната гъсеница
Автор: Ерик Карл
Обем: 22 стр.
Формат в мм.: 180х125
Издател: ИК "Funkybooks"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2018-09-13
Нашата цена: 13.56 лв
 

Книгата не е в наличност
Проследете историята на една много гладна гъсеница и живота ѝ от началото до момента, в който се превръща в прекрасна пеперуда.

Историята на "Много гладната гъсеница" е проста, но много образователна. Тя съчетава у себе си забавна игра, истинска история, прекрасни илюстрации и уникален дизайн. Със своите примамливо проядени от много гладната гъсеница дупки, тя примамва децата да сложат пръстчета в дупките и да изследват фантастичния свят на гъсеницата. Този класически разказ по същество е една изключително образователна платформа и същевременно забавна и интересна история, която грабва децата и ги пренася от началото до самия ѝ край. Пътят на малката ненаситната гъсеница, която хранейки се с една ябълка, две сливи, три круши и т.н. и показва дните от седмицата, е умело преплетен с жизненият цикъл и метаморфозите през които минава живота ѝ, за да се превърне в красива пеперуда.

Историята на популярната "The very hungry caterpillar" се появява на бял свят през 1969 година и почти половин век, разказът за малката гъсеничка, която се превръща в красива пеперуда, обикаля света на децата и остава своя отпечатък в милиони семейства. Книгата е преведена на над 60 езика и са продадени над 30 000 000 копия. Не случайно за нея казват, че от създаването ѝ до днес на всяка минута някъде по света се продава по едно копие.

Това е литературно четене от самия Ерик Карл.