Малки пожари навсякъде - Селест Инг

Малки пожари навсякъде
Автор: Селест Инг
Обем: 372 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-10-18
Нашата цена: 14.53 лв
 

Книгата не е в наличност
Хората от Шейкър Хайтс до голяма степен приличат на хората от всички други селища в Америка. Но едно нещо може да се каже с абсолютна сигурност – те наистина живеят много щастливо.

В Шейкър Хайтс, кротко, идилично предградие на Кливланд, всичко е планирано до съвършенство – от височината на тревата, през цвета на къщите, чак до свръхуспешните, разграфени животи на обитателите му. И никой не въплътява този дух по-добре от Елена Ричардсън, чийто основен принцип в живота е да играе по правилата.

Всичко това се променя, когато в града пристига енигматичната Мия Уорън – художник и самотна майка – с дъщеря си, тийнейджърката Пърл, и заживява под наем в апартамента на семейство Ричардсън. Скоро Мия и Пърл се превръщат в нещо повече от наематели: всичките четири деца на семейство Ричардсън се чувстват заинтригувани от двете гостенки. Но Мия носи със себе си останките от тайнствено минало, а също и пълно пренебрежение към статуквото, което заплашва да преобърне грижливо подредената общност.

Когато стари семейни приятели на семейство Ричардсън се опитват да осиновят дете, това поставя началото на битка за попечителство, която разделя града на две... и поставя Мия и Елена от противоположните страни на фронтовата линия.

Изпитваща съмнение към Мия и нейните мотиви, Елена е решена да разкрие тайните, погребани в миналото на пътуващата художничка. Но дали цената на нейната обсесия не е твърде висока?