7 решения, които ще променят живота ви сега - Максим Асенов

7 решения, които ще променят живота ви сега
Автор: Максим Асенов
Обем: 176 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Фабрика за книги"
Мека подвързия
Дата на включване: 2018-11-30
Нашата цена: 13.65 лв
 

Книгата не е в наличност
Както на върха на планината няма да откриете друга мъдрост, освен тази, която сте донесли със себе си, така и при срещата с Максим Асенов ще откриете Бога, който сами носите. Това е пасторът, който ще ви каже, че най-важният човек в живота Ви сте Вие самият. И ще му повярвате!

Любен Дилов-син

Вярвам, че докато четете книгата на Максим Асенов за Седемте решения, които ще променят живота ви сега, ще намерите най-правилния път към Бог.

Четете, приемайте, следвайте Светия Дух и вярвайте в чудеса!

Хайди Бейкър

Максим Асенов е млад предприемач, мотивационен говорител и пастор на една от най-големите протестантски църкви в България. Той е на 26 години, роден е в София и е от ромски произход. Отраства в махалата, живее сам, без родители още от тийнейджърските си години.

Сам успява да се пребори за това да излезе от примките на гетото и да се образова. Проповядвал е в над 30 страни, а в България е следван от десетки хиляди хора.
В книгата си „7 решения, които ще променят живота ви сега“ той споделя с читателите си всичко, което му е помогнало по нелекия път към успеха. В нея той „превежда“ думи от Библията на съвременен език, така че вечната книга да може да бъде по-разбираема не само за младите, но и за всички, които са изгубени в превода на Светите думи.