Заслужавам най-доброто - Лучия Джованини

Заслужавам най-доброто
Автор: Лучия Джованини
Обем: 288 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Колибри"
Мека подвързия
Дата на включване: 2019-08-30
Нашата цена: 14.08 лв
 

Книгата не е в наличност
Лошото настроение не отминава? Често сте сърдити на целия свят? Неудовлетворени сте от живота си? Вероятно мислите, че щастието е нещо извън вашия контрол, но не е така. Щастието е умение и като такова е възможно да бъде овладяно. Тази книга ще ви помогне да го направите: ще извървите път от четиресет лесни етапа, всеки от тях ще ви отведе до позитивна промяна, решаване на част от проблемите, до по-ясното им осъзнаване. В края на пътуването ще бъдете готови да се освободите от „веригите“, които ви възпират, и да започнете нов живот. Този път щастлив.

Лучия Джованини, всепризнат експерт по консултативна психология, невролингвистично програмиране и невросемантика, член на Американската асоциация по психология, обучава в нестинарство, преподава духовен и трансформационен коучинг, работа с дъха, специалист е по техниките на медитация и е бивш модел. По време на честите си пътувания в Азия, Африка, Латинска Америка и Океания се е учила от духовни водачи, предали й уникални техники и методи за себепознание, често пазени в тайна. Затова и работата й се отличава с особена синергия между традиционна психология, мотивационни практики и древни ритуали, а семинарите й са посещавани от хиляди хора по целия свят. През 1999 г. създава асоциацията BlessYou!, която се занимава с личностно и социално осъзнаване; заедно със съпруга й Николà са основатели на Свободния университет по еволютивно израстване, признат от Международния институт по невросемантика, и на Италианския институт по невросемантика.

Автор е на бестселърите „Освободи живота си“, „Толкова различен живот“, (ИК „Колибри“, 2015, 2016) и „Заслужавам най-доброто“, помогнали на много хора да извървят дългия път към промяната в себе си.