Здравето на сърцето и съдовете. Как да станеш здрав - Дима Шулман

Здравето на сърцето и съдовете. Как да станеш здрав
Автор: Дима Шулман
Обем: 280 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Паритет"
Мека подвързия
Дата на включване: 2019-12-01
Нашата цена: 15.46 лв
 

Ние живеем, вслушвайки се в работата на сърцето си, докато не усетим, че то работи неравномерно, някъде под ребрата възниква болка, и понякога ни изтръпват ръцете и краката. Какво да правим и как да си помогнем, ако имаме сърдечен пристъп? Дадените в книгата препоръки и полезна информация ще ви помогнат навреме да откриете заболяването на сърцето и да се ориентирате в методите на лечение.

Ще научите също как с помощта на народната и традиционната медицина можете да избегнете, облекчите и излекувате заболяването на сърдечно-съдовата система, какви са симптомите му, какви изследвания и анализи е нужно да направите. Правилно подбраните физически упражнения ще ви помогнат да нормализирате кръвното налягане, нивото на захарта в кръвта, да си върнете радостта от живота. В книгата са дадени и ефективни лечебни диети за различни заболявания, рецепти за ястия и начините за приготвянето им.

Авторът на книгата е практикуващ лекар, кардиолог с голям опит. Мечтата му е да направи всичко възможно сърцето да боледува само от любов.