Срещи с Кастанеда - Кармина Форт

Срещи с Кастанеда
Автор: Кармина Форт
Обем: 109 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Лик"
Мека подвързия
Дата на включване: 2001-01-19
Нашата цена: 3.19 лв
 

Книгата не е в наличност
Книгите на Карлос Кастанеда пленяват публиката вече поколения наред, още с излизането през 1968 година на "Учението на дон Хуан", понеже съдържат архетипни елементи, способни да събуждат интерес у най-разнообразни читатели.
Предпазвайки се чрез една безупречна дискретност, Кастанеда продължава да бъде загадка, достъпна само за онези, които Духът решава да постави на пътя му.
В настоящата книга Кармина Форт ни разкрива тази вълнуваща личност чрез срещите и разговорите, водени с него в Лос Анжелис, Калифорния, през 1988 година. Кастанеда и творчеството му ни предлагат една система на вярвания, която, както разкриваме в последователния прочит на този уникален документ, той самият прилага във всекидневния живот. Магьосничеството не е суеверие, а познание и правилно използване на космическата енергия. Кастанеда и Кармина Форт ни разкриват, че всяко човешко същество е магьосник, защото е изградено от тази енергия, макар че често не я познава и не я използва правилно. Но потенциално всички сме магьосници и хора на знанието.