Запалителни уредби - А.Димитров, Р.Русев

Запалителни уредби
Автор: А.Димитров, Р.Русев
Обем: 293 стр.
Формат в мм.: 170х240
Издател: ИК "Техника"
Мека подвързия
Дата на включване: 2001-04-12
Нашата цена: 15.47 лв
 

Книгата не е в наличност
Една от отговорните уредби, обслужващи двигателите с вътрешно горене с принудително възпламеняване на горивовъздушната смес, е запалителната. От изправността на тази уредба зависи цялостната работа на ДВГ (мощностни, екологически и токсични показатели).

Освен добре познатите класически запалителни уредби в експлоатация навлязоха значителен брой други нови решения, които не са достатъчно изяснени в нашата техническа литература.

Целта на настоящата книга е да се даде максимална информация по въпрсите на съвременните запалителни уредби, за да бъде тяхното поддържане и ремонт на необходимото ниво. Разгледани са конструктивните особености на запалителните уредби за конкретни марки автомобили, диагностиката им и са дадени справочни данни за регулировката им.

За собственици на автомобилите: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Lada, Lancia, Mazda, Mercedes-benz, Mitsubischi, Nissan, Opel, Peugeot, Porshe, Renault, Rover, SAAB, SEAT, Subaru, Suzuki, Tiko, Toyota, Volkswagen, Volvo