Нарушете всички правила - М. Бъкингам, К. Кофман

Нарушете всички правила
Автор: М. Бъкингам, К. Кофман
Обем: 316 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Класика и стил"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2001-05-25
Нашата цена: 13.20 лв
 

Книгата не е в наличност
Най-добрите мениджъри по света не си приличат много. Те са от различен пол и раса, на различна възраст. Имат различни стилове на работа и си поставят различни цели. Но въпреки всички различия, тези страхотни мениджъри имат нещо общо: преди да направят каквото и да е друго, първо нарушават всички правила на общоприетото. Те не вярват, че човек задължително ще постигне това, което непременно е решил да постигне. Не се опитват да помогнат някому да се пребори със своите слабости. Непрекъснато пренебрегват „златните правила". И, да, те дори си имат фаворити.

Големите мениджъри са революционери, макар че малцина от тях биха използвали тази дума, за да се самоопределят. Нашата книга ще ви даде възможност да надникнете в мисленето на тези мениджъри и ще се опита да ви обясни, защо те отхвърлят общоприетото и следват новите истини, които поставят на негово място.

Ние не ви подтикваме да замените своя естествен мениджърски стил с тяхна стандартизирана версия - както сами ще разберете, тези изключително добри мениджъри нямат „стандартизиран стил". Нашата идея по-скоро е да ви помогнем да създадете свой собствен стил, като ви покажем как да приложите революционните идеи, споделяни от най-добрите мениджъри.

Тази книга е продукт на две обширни проучвания, проведени от Галъп през последните 25 години.