Силата на изречената дума. Твоята дума е твоята магическа пръчица - Флорънс Сковъл Шин

Силата на изречената дума. Твоята дума е твоята магическа пръчица
Автор: Флорънс Сковъл Шин
Обем: 170 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2001-10-18
Нашата цена: 10.68 лв
 

Божият дар за човека е власт; сила и власт над цялото творение, над ума, тялото и делата му. Всички нещастия идват от липсата на сила. Човек си мисли, че е слаб и жертва на обстоятелства и твърди, че „условия, върху които той няма контрол", са предизвикали поражението му. Човекът, оставен на самия себе си е наистина жертва на обстоятелства, но когато е свързан с Божията сила - всичко е възможно.

Чрез словото си ти влизаш във връзка с тази сила, после, като по чудо, всяко бреме отпада и всяка битка бива спечелена. Животът и смъртта са във властта на езика. Внимавай много какво казваш, защото непрекъснато жънеш плодовете ва думите си.

Бързи и на пръв поглед невъзможни промени стават за вашето добро. Отваря се врата там, където врати е нямало. Но скрити и неочаквани канали идват блага, защото „Бог има оръжия, за които вие не знаете". За да си служите с Божията сила, вие трябва да й дадете предимство и да успокоите разсъдъка. В момента, в който поискате нещо, тираничният разум знае как да се изпълни молбата ви. Ролята на човека е да се радва и да благодари, и да действа според вярата си.