Воинът на светлината - Паулу Коелю

Воинът на светлината
Автор: Паулу Коелю
Обем: 200 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Обсидиан"
Мека подвързия
Дата на включване: 2002-04-22
Нашата цена: 12.74 лв
 

Книгата не е в наличност
"Воинът на светлината" представлява сборник от размисли и притчи - есенцията на житейската философия на Паулу Коелю. Според него във всеки от нас живее един воин на светлината, способен да се бори за своите мечти. Воинът на светлината не прекарва дните си в опити да играе ролята, която другите са избрали за него. Той не си губи времето в слушане на провокации, защото има призвание, което трябва да следва. Воинът на светлината осъзнава грешките си, но също така съзнава своите качества. Воинът на светлината винаги дава най-доброто от себе си, но изисква същото и от другите. За воина не съществува невъзможна любов.
"Воинът на светлината" е покана към всеки от нас да изживее мечтите си, да приеме несигурната страна на живота и да осъзнае и приеме своя уникален и единствен Път в живота. Докосвайки сърцата и душите ни, авторът ни кани да поемем Пътя на воина: този, който оценява чудото да си жив, който приема поражението и когото изпитанието превръща в човека, когото е искал винаги да бъде.
Паулу Коелю атакува сърцата на читателите в над 100 страни по света. Досега са продадени 35 милиона екземпляра от неговите книги, преведени на над 54 езика. Написал е 13 книги /9 са романите му/. Повечето от тях са известни на българските читатели - "Алхимикът", "Петата планина", "Край река Пиедра седнах и заплаках", "Вероника решава да умре". "Алхимикът" /втората книга на Коелю/ вече няколко години не излиза от световната листа на бестселърите.