- cells

Преследвана
Автор: Фей Келерман
Обем: 516 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Весела Люцканова "
Мека подвързия
Дата на включване: 2002-06-19
Нашата цена: 7.28 лв
 

Кой преследва дъщерята на Питър Декър? Отговорът на този въпрос ще откриете в новия, смразяващ кръвта трилър на една от най-продаваните авторки според класацията на "Ню Йорк Таймс"

Синтия Декър може и да е новак в професията, но като дъщеря на Питър Декър, едно от най-добрите ченгета в Лос Анджелес, е добре запозната с полицейския живот. Баща й не е доволен от решението й да влезе в силите на реда, но засега неохотно приема крехкото примирие между тях. За нещастие всичко това е на път да се промени. Някой преследва Синди, но изключително грижовният й баща е последния човек, към когото тя би се обърнала за помощ.

Някой я е нарочил - следва я по тъмните планински пътеки, вмъква се в апартамента й. Дали пък преследвачът не е човек от миналото й, свързан с неразрешено дело? Действията на преследвача стават все по-нагли и заплашителни и се налага да се обърне за помощ към баща си, когато открива, че случаите им са свързани, тя го допуска до своя разтърсван от ужас свят, където и най-слабото колебание се превръща в граница между живота и смъртта.