Фън Шуй за работното място - Ричард Уебстър

Фън Шуй за работното място
Автор: Ричард Уебстър
Обем: 136 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2002-10-29
Нашата цена: 5.46 лв
 

На Изток хората на бизнеса редовно се консултират със специалисти по фън шуй, защото знаят, че така увеличават шансовете си за успех. Ситибанк, Чейс Ейжа, Морган Банк, Ротшилдс и Уолстрийт Джърнъл са само няколко примера за водещи корпорации, които използват фън шуй.

Фън шуй е изкуството да се живее в хармония със земята. Неговата цел е да увеличи потока на "ци" (универсалната жизнена сила) в заобикалящата ви среда. Ако усещате професионален застой, вероятно вашата ци също се намира в застой; когато отново потече плавно, тя ще повлияе благоприятно на всички области от живота ви.

Независимо дали искате да повишите вашата продуктивност, да намалите текучеството на служителите във фирмата ви, да увеличите продажбите в магазина си, или да привлечете повече клиенти в свободната си консултантска практика, "Фън Шуй за работното място" предлага съвети и решения за всеки бизнес сценарий. Тази книга може да ви покаже как да направите прости подобрения в работната си среда, за да станете по-здрави, по-щастливи и по-преуспяващи в професията си.