- cells

Клуб "Разбити сърца"
Автор: Итън Блек
Обем: 360 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Обсидиан "
Мека подвързия
Дата на включване: 2002-12-09
Нашата цена: 7.28 лв
 

“Клуб Разбити сърца” е първият роман на Итън Блек. Авторът, нюйоркски журналист, пише под псевдоним. На българските читатели е вече известен с романа “Мъртвите не се познаваха”, който излезе в началото на лятото с емблемата на ОБСИДИАН.

Според една известна песен съществуват 50 начина да напуснеш любимия човек. Но за членовете на клуб “Разбити сърца” начинът е без значение – важното е жената да бъде наказана.

Срещат се всяка седмица в задната стаичка на нюйоркска кръчма: самоувереният банкер, раздразнителният литературен агент и механикът с крехка душа и ръце като чукове. И техният психотерапевт, безобиден наглед мъж, който ги насърчава да изливат болката и агресията на отхвърлената си любов. Да обсъждат най-недопустимите си желания. И да се питат кой ли е загадъчният пети член на групата, който никога не присъства на сбирките.

Мъжете оставят горчивината да се превърне в гняв и жажда за отмъщение. Яростта им излиза извън контрол в зловеща вихрушка от безразсъдно насилие, способно да извади от равновесие и най-закоравелите полицаи от отдел “Убийства” в Ню Йорк. Заелият се със случая детектив Ворт има собствени проблеми.

Конрад Ворт е полицай аристократ. Родът му е сред първите заселници в Ню Йорк. Конрад работи в отдела за сексуални престъпления, но има проблеми с личния си живот. Приятелката му Камила може да се окаже следващото име в списъка на серийния убиец…

Спиращ дъха психотрилър за тъмната страна на човешките страсти. История, която ще промени представите ви за човешката природа дори след Ханибал Лектър.