- center cellpadding='3' cellspacing='3' border='0' w

Злоупотреба с… хероин
Автор: Георги Попов
Обем: 40 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Стено "
Мека подвързия
Дата на включване: 2002-12-12
Нашата цена: 3.28 лв
 

"Хероин " е книга за хероина - думата, зад която стоят множество въпроси, вещество, което става все повече и повече част от нашето ежедневие, явление, което се превръща в цивилизационен проблем. Хероинът убива хора: убива поединично тези, които го употребяват, убива масово онези, които участват във войни с парите от продажбата му.

Книгата е написана на професионален и достъпен език. Нейният основен принос е в това, че кратко и ясно дава информация откъде идва хероинът, как започва злоупотребата с него, какви са въздействията му върху човешката психика и биология. Изданието съдържа полезна информация и за основните подходи към уврежданията и проблемите, свързани с хероиновата злоупотреба. Намират се и полезни сведения за някои социални и правни аспекти, свързани и изводими от хероина.

Така тази книга става необходимо и полезно четиво за широк кръг читатели — лекари и психолози, юристи и полицаи, студенти и ученици, учители и родители. Тя е полезна и за хората, които имат проблем с хероина. Там те могат да видят себе си и с това да направят първата стъпка по трудния път на спасението. Накратко - добро и успешно начинание.