Мигът на истината - Лайза Скотлайн

Мигът на истината
Автор: Лайза Скотлайн
Обем: 376 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2003-01-30
Нашата цена: 6.88 лв
 

Опитът на Лайза Скотлайн като адвокат и служител в щатската и федералната правораздавателна система във Филаделфия придава автентичност на всичките й сюжети. С невероятното си умение да улучва идеалната доза напрежение и хумор, авторката създава брилянтни съдебни трилъри, различни от познатите досега. Романите й са преведени на повече от двадесет езика.

Лайза Скотлайн пише изключително забавно, остроумно и пикантно. Резултатът е нещо повече от Мери Хигинс Кларк и Джон Гришам, взети заедно. - сп. "Пъблишърс Уикли"

Вървейки по петите на Джон Гришам и Скот Търоу, Лайза Скотлайн ще ви накара да видите адвокатите в нова светлина. - в. "Синсинати Поуст"

МИГЪТ НА ИСТИНАТА

Как трябва да постъпи една млада адвокатка, когато разбере, че клиентът й е невинен, но неизвестно защо настоява да получи присъда за убийство? Инстинктът и професионалната етика я подтикват да се откаже от защитата му. Въпреки това обаче тя решава да използва всички възможни средства, за да установи какво се е случило в действителност, защото знае, че никое съдебно дело не е толкова просто, колкото изглежда, и нищо не е сигурно, докато не настъпи МИГЪТ НА ИСТИНАТА.