Чашата на Христос. За какво се моли Христос през нощта срещу Разпятието. Разш - center cellpadding='3' cellspacing='3' border='0' w

Чашата на Христос. За какво се моли Христос през нощта срещу Разпятието. Разшифровка на гл.20 от Евангелие на Йоан
Автор: Лариса Дмитриева
Обем: 386 стр.
Формат в мм.: 145х200
Издател: ИК "Славена "
Мека подвързия
Дата на включване: 2003-04-04
Нашата цена: 6.37 лв
 

Това е втората част от книга втора на фундаменталния седемтомен труд на известната руска авторка Лариса Дмитриева „Пратеник на утринната Звезда Христос и Неговото Учение в светлина на Учението на Шамбала".

Разглежда се периодът между моленето на Христос в Гетсиманската градина и Неговото възкръсване на третия ден след разпятието. 20-а глава от Евангелието на Йоан, отразяваща събитията, се разкрива пред нас в абсолютно нова, нетрадиционна светлина благодарение на трактуването, основаващо се на Космическите Закони за Кармата, Превъплъщението и Закона за седморния състав на човешкия организъм.

Невидимият, окултен аспект на събитията, ставащи в началото на нашата ера, се разглежда в синтез на секретните научни изследвания по дематериализация на физическите обекти в мощни енергийни полета, провеждани от Алберт Айнщайн, историческите хроники от времето на Цезар, астрологични и астрономични наблюдения, отговарящи на този период и Учението за психичната енергия Агни Йога.