Сърцето на промяната. Разкази от реалния живот за начина, по който хората променят своите организации - Джон П. Котър, Дан С. Коен

Сърцето на промяната. Разкази от реалния живот за начина, по който хората променят своите организации
Автор: Джон П. Котър, Дан С. Коен
Обем: 202 стр.
Формат в мм.: 150х200
Издател: ИК "Класика и стил"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2003-04-22
Нашата цена: 13.20 лв
 

Джон Котър и съавторът му Дан С. Коен се потапят по-дълбоко в темата за промяната, за да достигнат до ядрото на това, как промяната се осъществява в действителност. Чрез убедителни разкази за реалния живот на хора от предната линия в различни организации авторите атакуват фундаменталния проблем, който лежи в основата на всички дълбоки трансформации: „Как да надскочите просто предаването на посланието и наистина да промените поведението на хората?".

Основана на интервюта в повече от сто организации, потопени във вихъра на широкомащабна промяна, „Сърцето на промяната" дава прост, но въпреки това провокативен отговор на този въпрос, променяйки завинаги начина, по който организациите и отделните хора ще подхождат към промяната. Макар повечето компании да вярват, че промяната се осъществява, като се накарат хората да мислят по нов начин, Котър и Коен твърдят, че ключът се крие в това те да бъдат накарани да чувстват различно. Авторите въвеждат нова динамика: „Виж-почувствай-промени", която зарежда с енергия действието, като показва на хората основателни причини за промяната, провокиращи емоциите им.

ПРИТЕЖАВА ЛИ ВАШАТА ИНИЦИАТИВА ЗА ПРОМЯНА ВСИЧКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ, ЗА ДА СТИГНЕ ДО УСПЕШЕН КРАЙ?