Създаване и копиране на дискове - cells

Създаване и копиране на дискове: CD-ROM, AudioCD, VideoCD и DVD + CD
Автор:
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "СофтПрес "
Мека подвързия
Дата на включване: 2003-05-21
Нашата цена: 13.65 лв
 

В тази книга ще намерите всичко необходимо за успешно и лесно създаване и копиране на всякакви компактдискове. Тук са дадени подробни алгоритми както на процесите за запис и копиране, така и за подготовка на съдържанието, което ще бъде записано на компактдиск: различни файлове снимки, караоке, звук и видео.

Специално внимание е обърнато на въпроса за избор на дискови устройства и съпътстващи платки за запис и възпроизвеждане на звук и видео. Ще узнаете как да гледате видео без проблеми както на компютър, така и на телевизор, да слушате звука през външна стереоуредба и система за обемен звук от типа Dolby Surround. Ще научите сами да правите караоке дискове, за да пеете любимите си песни със звуков съпровод и с подсказване на текста.

С помощта на тази книга лесно ще създавате системни компактдискове за бързо възстановяване на Windows, "вечни" фотоалбуми и видеоархиви на компактдиск, различни музикални дискове само с подбрани песни и дори собствени VideoDVD дискове.

Компактдискът към книгата съдържа повечето от програмите, описвани в книгата. Съдържанието му е дадено в Приложението към книгата.