Office 97 Библия - Едуард Джонс, Дерек Сътън

Office 97 Библия
Автор: Едуард Джонс, Дерек Сътън
Обем: 1088 стр.
Формат в мм.: 170x245
Издател: ИК "Алекс софт"
URL:
Мека подвързия
Дата на включване: 1999-07-23
Нашата цена: 22.75 лв
 

Увеличете знанията си с Office 97 - на работното място и в Мрежата - Използвайте това изчерпателно ръководство, за да работите бързо и по-ефективно с най-известните приложения. Започнете с лесните, практични уроци, за да овладеете възможностите на Excel, Word, PowerPoint, Access и Outlook (новото приложение за управление на информация на Office 97) - след това използвайте Visual Basic for Applications,за да научите как да свържете заедно всички приложения за постигане на максимални резултати. Създайте, анализирайте и поделете Вашата информация с колегите Ви по нов начин: в Web или в локалната Ви мрежа. Без значение на какво ниво са уменията Ви, Office 97 Библия e Вашето изчерпателно ръководство за максимална производителност с Office 97.

Отключете и овладейте възможностите на Office 97 - Използвайте стиловете и шаблоните на Word, създайте макроси в Word и усъвършенствайте уменията си за настолно издаване. Обединете графики в таблици за Excel, създайте диаграми за Excel, база данни и макроси. Използвайте Интернет, за да създадете, поделите и анализирате информация. Създайте потребителски бизнес решения като използвате Visual Basic for Applications. Създайте впечатляващи презентации с помощта на PowerPoint. Използвайте Вашата база данни на Access, за да създадете форми и доклади, и да работите с релационни и специализирани заявки.

За автора:

Едуард Джонс е автор на повече от 30 книги за компютри. Дерек Сътън е компютърен специалист, съавтор на няколко книги за Windows и FoxPro. И двата са съавтори на книгата Microsoft Office Windows 95 Bible, Professional Edition.