Как да тълкуваме хороскопа си. Аспектите на космическата мозайка - Дона Кънингам

Как да тълкуваме хороскопа си. Аспектите на космическата мозайка
Автор: Дона Кънингам
Обем: 230 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Лира Принт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2003-06-12
Нашата цена: 8.19 лв
 

Дона Кънингам е международно известна астроложка и авторка на 13 книги -бестселъри в областта на астрологията, вибрационното лечение, духовното развитие и усъвършенстване. Носителка е на специален приз за обществена дейност от Колумбийския университет и престижната награда Regulus на Конференцията на Обединените астролози от 1988 г. Има тридесетгодишна практика като психотерапевт, като работи с различни лечебни методи ароматотерапия, медитация, визуализация. Обучава студенти по астрология в ON-LINE college of Astrology в Интернет.

Откога изучавате астрология? Ако се занимавате от една година и все още не сте напълно уверени, че можете да разтълкувате хороскоп, тогава имате нужда точно от тази книга!

С нея ще се научите да мислите „астрологически" и да съчетавате планетите с тяхното домово и знаково разположение, да тълкувате аспектите на Венера, проявите на бащата неподвижна тау-квадратура, или може би предстоящият транзит на Марс спрямо наталното положение на Луната ви.

Дона Кънингам представя минималистичен способ за тълкуване на рождена карта като най-добрия начален етап. Това е истински синтезирана техника — ще научите необходимите похвати, с които да обгърнете „отгоре" разглеждания хороскоп, както и детайлизираните методи за разгръщане на тълкуванието.