Седемте духовни закона на успеха. Седемте духовни правила за родители - Дийпак Чопра

Седемте духовни закона на успеха. Седемте духовни правила за родители
Автор: Дийпак Чопра
Обем: 240 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2003-06-23
Нашата цена: 12.14 лв
 

ДВЕ ОТ НАЙ-УСПЕШНИТЕ КНИГИ НА Д-Р ЧОПРА В ЕДНО!

За книгите на Дийпак Чопра е характерно онова дълбоко проникновение, сляло чувство и мисъл, което е тъй свойствено за културата и цивилизацията на Индия, неговата истинска родина. Но резултатите, които постига, са динамични и поразително ефективни преди всичко защото съзнанието му е универсално по качество и обхват, защото самият той е изградил у себе си онази вътрешна хармония, която предпоставя и житейския успех, напълно възможен за всеки човек.

СЕДЕМТЕ ДУХОВНИ ЗАКОНА НА УСПЕХА е изключително ценно помагало за реализиране на мечтите, които вълнуват хората и тъй често ги съкрушават със своята неосъществимост. Духовни водачи като Чопра обаче им помагат да побеждават обстоятелствата, да преодоляват пречките и клопките по пътя към Върха, чието покоряване е също тъй сладостно, както и стремежът към него...

СЕДЕМТЕ ДУХОВНИ ПРАВИЛА ЗА РОДИТЕЛИ изследва специфичните начини за прилагането на Седемте духовни правила в семейството, начина за преподаването им на децата, в зависимост от възрастта, както и начина за всекидневното приобщаване към специфичните за възрастта дейности, започвайки в неделите с Правилото за чистия потенциал.