Петият ангел - Тим Грийн

Петият ангел
Автор: Тим Грийн
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Коала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2003-06-30
Нашата цена: 7.27 лв
 

Джак Ръскин получава изключителна възможност - да извърши серия от перфектни убийства. Бивш прокурор и уважаван партньор в престижна адвокатска фирма, той има и опита, и познанията да замисли убийствата така, че да не остави никакви доказателства, никаква следа зад себе си.

Негови мишени са самите престъпници - сексуални хищници, които не подлежат на превъзпитание. Той няма връзка с тях - просто взема имената им от обществените регистри. Но Джак познава от първа ръка опустошението, което тези извратени чудовища сеят по пътя си - сред жертвите е и собствената му дъщеря. И той е твърдо решен да опази другите от подобна разрушителна болка.

Докато Джак методично и брутално налага свое собствено правосъдие, агентката от ФБР Аманда Лий запълва празнотата помежду им. Но както нерядко се случва, неочакван обрат на съдбата поставя живота на всеки от двамата в ръцете на другия. Преди да е завършил ужасният лов, те ще трябва да избират заедно: между избавлението и разрушението, между висшата справедливост и реалното зло.

...Зашеметяващ трилър, който бележи нов крайъгълен камък в кариерата му на възторжено приветстван автор. Интелигентно разказана история, изпълнена с напрежение и страст, от която те побиват тръпки и която изправя читателя пред изгарящия въпрос: „А как би постъпил самият ти в подобно адско изпитание?"