Фън Шуй и Свещената спалня - Джон Робъртсън

Фън Шуй и Свещената спалня
Автор: Джон Робъртсън
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Шамбала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2003-07-10
Нашата цена: 10.92 лв
 

"От детството до старостта, събитията, които най-много променят живота ни, както и миговете на интимност се случват в спалнята. Всеки аспект от нашия живот е повлиян от нейните тайни, независимо дали спим, правим любов, молим се, плачем или просто се наслаждаваме на усамотението си. "Фън Шуй и Свещената спалня" разкрива как тази най-лична стая, най-важната в дома, може да бъде използвана за изцеление на болките ни, за увеличаване на радостите, за всекидневно докосване до свещеното, за възстановяване на тялото, ума и душата. Свещената спалня предлага съвети за създаване на собствено убежище. Освен вдъхновяващи примери, в книгата ще откриете:

• предложения за подреждане на спалното пространство според принципите на фън шуй;

• лесни за изпълнение медитации, ритуали и церемонии, които всеки би могъл да включи в ежедневието си

• полезни идеи за подреждане на олтар в спалнята, за да може енергията ци да протича пълноценно

• съвети за създаване на лично убежище вкъщи, в което да се научите да обичате и да бъдете обичани

Този чудесен и практически наръчник по фън шуй е безкрайно необходим в дома ни в тези дни, когато границата между нещата, пораждащи любов, и онези, пораждащи страх, е почти заличена.

"Прекрасните предложения в тази книга ще превърнат вашата спалня в истинско светилище в място, където можете да подмладявате тялото и да подхранвате душата си!" - Дениз Лин. автор на "Фън Шуй за душата"