Най-добрият начин да научим астрология. Том 5. Техники на синастрия - Марион Марч, Джоан Макевърс

Най-добрият начин да научим астрология. Том 5. Техники на синастрия
Автор: Марион Марч, Джоан Макевърс
Обем: 304 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2003-08-22
Нашата цена: 14.56 лв
 

Книгата не е в наличност
Синастрията започва с анализ на рождената карта. Вие трябва да разберете всяка личност по отделно, преди да сравнявате двама или повече души. Известните астроложки М. Марч и Дж. Макевърс анализират детайлно остта 1-ви/7-ми дом, както и остта 4-ти/10-ти дом. Уникалното в тази книга е, че те проследяват въздействието на ранната семейна среда (родители, братя, сестри) върху по-късните любовни връзки. Всеки от домовете на хороскопа е обсъден от гледна точка на въпросите, свързани с близките взаимоотношения. Производните домове също са включени.

Авторките разглеждат подробно кръстосаните сравнителни техники. Разясняват как изглеждат вашите планети в картата на другия човек – и обратното. Представят и аспектите между картите. Освен това изследват конфигурациите, особено онези, които се образуват между двете карти. Обхванати са също липсите, възлите, хомосексуалността и моделите на картите. Макар че романтичните връзки са основният фокус на книгата, авторките тълкуват също примери, отнасящи се до взаимоотношенията бизнес партньори, майка/син, баща/дъщеря и дядо/внуче.

Няколко глави са посветени на сложната карта на двама души и дават подробна информация за всеки от домовете и всяка от планетите в тази карта.

Този учебник по синастрия е ценно четиво за всеки, който се интересува от астрология и взаимоотношения.