С++ на разбираем език - Браиън Овърленд

С++ на разбираем език
Автор: Браиън Овърленд
Обем: 480 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "АлексСофт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2003-10-05
Нашата цена: 16.38 лв
 

"C++ на разбираем език" е сбит, но мощен справочник, който изяснява сложния език C++. Предназначена за широк кръг програмисти - от начинаещи до напреднали - книгата превежда трудния език C++ на достъпно и разбираемо ниво. Тя е едновременно пространно ръководство за отделните компоненти на езика и подробен азбучен указател за синтаксиса на C++ - безценно помагало, на което можете да разчитате.

C++ е признат от сериозните програмисти по цял свят като най-важния език за разработка. Неговото познаване е изискване за програмисти в почти всички области. Написана ангажирано и остроумно, с много практични съвети, книгата "C++ на разбираем език не само въвежда в особеностите на езика, но разяснява ключови теми като класове, оператори и виртуални функции, които са необходими за работа със C++, и чието овладяване отнема години.

Независимо дали изследвате езика C++ като начинаещ, дали "идвате" от С или търсите информация за най-новите му средства - книгата "C++ на разбираем език" ще заговори на вашия език.